directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 05:24 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dimarts, 22 de maig de 2018 20:26 h

El 67,3% dels badalonins aproven la gestió de l'Ajuntament amb un 5,18 de mitjana

La percepció de seguretat i manteniment dels carrers millora en un 13% i la preocupació per la immigració es redueix a la meitat

ACN Badalona.-L'equip de govern de l'Ajuntament de Badalona obté l'aprovació del 67,3% de la ciutadania amb una nota mitjana de 5,18 punts, segons l'informe 'Enquesta sobre serveis municipals 2018'. Des del consistori s'indica que el mateix estudi posa de manifest que la percepció de la imatge externa de Badalona ha millorat "notablement" en els darrers dos anys. Així, la percepció de seguretat i manteniment dels carrers millora en un 13% i la preocupació per la immigració es redueix a la meitat. L'enquesta, encarregada pel govern municipal, té l'objectiu d'avaluar i conèixer l'opinió de la ciutadania sobre l'estat del municipi, la gestió de l'Ajuntament, els responsables polítics, la mobilitat, els equipaments municipals o els projectes de futur. Els resultats els ha presentat avui el tercer tinent d'Alcaldia i regidor de l'Àmbit de Badalona Democràtica, Jose Téllez.

Més de 8 de cada 10 badalonins es troben molt o bastant satisfets de viure a la ciutat. Concretament, un 82,5% dels habitants de Badalona contesten d'aquesta manera, un índex que ha augmentat respecte del resultat obtingut l'any 2016, que va ser de 81,3%.A banda, el 78,6% de les persones enquestades se sent molt o bastant satisfet de viure al seu barri, davant un 20,4% que s'hi sent poc o gens. Les xifres han millorat comparades amb l'any 2016, segons indica l'Ajuntament.Pel que fa als principals problemes, la ciutadania assenyala el manteniment de carrers com el pitjor atribut de la ciutat, tot i que baixa del 54 al 48%. En segona posició es manté la seguretat ciutadana, i també millora la percepció negativa del 37 al 24%. Els serveis i els equipaments, el transport, la mobilitat i l'atur són també motiu de preocupació. Cal remarcar que la preocupació per la immigració s'ha reduït des d'un 16% a l'actual 8,6%.Pel que fa a les expectatives de futur, el 36% creu que Badalona millorarà en els propers dos anys; el 32,2% opina que continuarà igual, mentre que un 13,3% té el convenciment que empitjorarà. A la pregunta sobre l'evolució de Badalona en els dos últims anys, el 25,2% creu que ha millorat; el 38,2% que està igual; el 34,8% opina que ha empitjorat.L'enquesta s'ha fet durant el passat mes de març sobre una mostra telefònica de 1.100 entrevistes a població resident i empadronada a Badalona de més de 16 anys.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.