directe ! a La República. N. 4126. Dilluns, 6 de maig de 2024 08:15 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 24 de maig de 2018 16:37 h

TVE Catalunya estrena el programa d'entreteniment 'La meva mascota i jo'

L'espai televisiu buscarà les mascotes més divertides i singulars del territori català

ACN Barcelona.-TVE ha presentat el nou programa d'entreteniment de TVE Catalunya, 'La meva mascota i jo', un espai dedicat a la recerca d'animals de companyia. El programa buscarà les mascotes més divertides i singulars per tot arreu del territori català i visitarà tot tipus de centres relacionats amb els animals, com protectores o fundacions. El jove actor Martí Atance, juntament amb la col·laboració de la periodista Sílvia Tarragona i la cantant Gisela Lladó, serà l'encarregat de conduir aquest programa que comptarà amb tretze capítols. En ells, tant persones anònimes com alguns famosos presentaran a les seves mascotes i la seva vida diària amb elles.

'La meva mascota i jo' ha comptat amb el suport de Benecé Produccions i s'estrenarà el pròxim dia 30 de maig en La 2 de TVE amb una emissió setmanal de tretze capítols de mig hora. "Nosaltres hem volgut fer un programa en el que no veureu una persona que té un lleó a casa seva o una persona que té un animal que no sigui sostenible tenir-lo i cuidar-lo a casa. Ens sembla que això és part de la responsabilitat nostra", ha explicat el director de TVE Catalunya, Carles González.L'actor Martí Atance presentarà aquesta primera temporada amb l'objectiu de recórrer Catalunya per conèixer les mascotes més peculiars. Atance estarà acompanyat per la veu en off de la periodista Silvia Tarragona, que ajudarà a l'actor a escollir un animal de companyia. Per la seva banda, la cantant Gisela Lladó protagonitzarà els reportatges que giraran al voltant de la conscienciació social respecte al món animal. Personatges famosos com Pilar Eyre, Purificación García o Christian Escribà són alguns dels participants del nou programa. Així mateix, l'espai ha comptat amb l'ajuda de les xarxes socials per conèixer les mascotes de persones anònimes i ha visitat diferents centres especialitzats en animals com SOS Galgos, el Centre de Recuperació d'Amfibis i Rèptils de Catalunya (CRARC), o la Fundació per a la Conservació i Recuperació d'Animals Marins (CRAM), entre d'altres. "Crec que tenim un valor afegit; perquè no pretén ser un programa on només donem consells o anem al veterinari per descobrir que li ha passat a la nostra mascota, sinó que pretén anar una mica més enllà i ensenyar les relacions que tenim les persones en les nostres mascotes", ha detallat la directora de Producció de Programes de RTVE Catalunya, Anna Cler.El programa comptarà amb diverses seccions com 'De casa nostra', o 'El top internacional' i, a més, les xarxes socials permetran avançar en la recerca de la mascota més divertida amb la seva secció 'Instaguau'.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.