directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 5 de maig de 2024 07:13 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Divendres, 25 de maig de 2018 15:03 h

Un mort i un ferit greu arran d'un xoc entres dues motocicletes a Sant Andreu a Barcelona

Els dos motoristes ha estat traslladats en estat molt greu a l'hospital i un d'ells ha acabat morint a causa de les ferides

ACN Barcelona.-Un home ha mort aquest divendres arran d'un xoc entre dues motocicletes al districte de Sant Andreu a Barcelona, segons ha informat l'Ajuntament de la capital catalana. L'accident s'ha produït poc després de tres quarts de deu del matí en l’encreuament entre els carrers Potosí i Caracas. Els dos conductors de les motocicletes han estat traslladats en estat greu a l’Hospital de la Vall d’Hebron i un d'ells ha acabat morint aquest migdia a causa de les greus ferides. Fins al lloc de l’accident s’hi han traslladat efectius de la Guàrdia Urbana de Barcelona i del Sistema d’Emergències Mèdiques. La Guàrdia Urbana s’ha fet càrrec de la investigació de l’accident.

Aquesta és la setena víctima mortal en accident de trànsit aquest any a la ciutat, la quarta circulant en motocicleta. L'Ajuntament ha lamentat la mort d’aquest motorista i ha traslladat el seu condol a la família i amics.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.