directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 5 de maig de 2024 19:41 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Divendres, 25 de maig de 2018 15:46 h

L'Orfeó celebrarà eleccions el 26 de juny

L'actual presidenta, Mariona Carulla, es presentarà a la reelecció

ACN Barcelona.-L'Orfeó Català celebrarà el pròxim 26 de juny eleccions, segons ha informat aquest divendres l'associació a través d'un comunicat. Als comicis s'hi tornarà a presentar l'actual presidenta, Mariona Carulla, que aquest dijous durant l'assemblea general de socis de l'Orfeó va presentar la seva dimissió i la de la majoria de la Junta de la Directiva per tal de presentar la seva candidatura. Fins que se celebrin les eleccions, Joaquim Uriach exercirà de president interí. Els comicis es faran durant una jornada electoral, el 26 de juny, que anirà seguida d'una assemblea general en la qual es farà públic l'escrutini dels vots i es farà la proclamació, l'acceptació i la presa de possessió del càrrec pels membres de la Junta Directiva escollida. Les candidatures es podran presentar per escrit fins al 27 de maig. L'endemà es constituirà la mesa electoral, en el cas que es presenti més d'una candidatura.

L'assemblea General de Socis de l'Orfeó Català d'aquest dijous va aprovar per àmplia majoria l'informe de gestió de la Junta Directiva, l'estat de comptes de l'exercici de l'any 2017 i el pressupost de l'Associació per al 2018.Durant l'acte, en què també es van lliurar les medalles als socis amb més de 25 i 50 anys d'antiguitat a l'entitat, la presidenta de l'Orfeó Català, Mariona Carulla, va destacar els principals compromisos internacionals dels cors, com la gira de l'Orfeó Català a la Xina, en el marc del vintè aniversari del Shanghai International Arts Festival, que portarà el cor a actuar en cinc concerts, del 23 al 30 d'octubre, a Xangai i ciutats properes. Carulla també va fer referència a la gira de l'Orfeó Català i el Cor de Cambra amb la Münchner Philharmoniker, sota la batuta de Gustavo Dudamel, amb la 'Segona' de Mahler l'estiu del 2019, que faran parada al Palau de la Música Catalana, Madrid i Munic.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.