directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 3 de maig de 2024 15:17 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Bages doble fletxa Dilluns, 11 de juny de 2018 13:37 h

Detenen dos veïns de Solsona per una plantació de marihuana a l'interior d'un polígon de Sant Joan de Vilatorrada

En l'escorcoll al domicili particular, els Mossos d'Esquadra van trobar 13.000 euros, dues pistoles falses, munició, i una credencial falsificada de la Guàrdia Civil

ACN Solsona.-Els Mossos d'Esquadra han detingut un home i una dona, de 43 i 42 anys i veïns de Solsona, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i un delicte de frau de fluid elèctric. Els fets es remunten a mitjans del mes d'abril, quan els mossos van iniciar una investigació que va durar gairebé un mes i mig per confirmar l'existència d'una plantació de marihuana a l'interior d'una nau industrial del polígon Pla dels Vinyals de Sant Joan de Vilatorrada (Bages). Des de l'interior de la nau es desprenia una forta olor de marihuana i els aparells d'aire condicional funcionaven tot el dia. Segons explica la policia catalana a través d'un comunicat, la setmana passada, després d'un seguit d'indagacions els mossos van esbrinar que el llogater, juntament amb la seva parella, estaven desmuntant la instal·lació i venent el material. La detenció de la parella es va produir el passat 5 de juny. Durant l'escorcoll del domicili particular es van localitzar 13.000 euros, 400 grams de marihuana, dues pistoles falses, munició del calibre 38 i una credencial falsificada de la Guàrdia Civil. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

En l'escorcoll de la nau es va trobar material utilitzat per la instal·lació i pel cultiu de la marihuana, tot i que aquesta ja estava desmuntada. També es va constatar que tot el sistema elèctric per mantenir la plantació estava connectat de manera fraudulenta a la xarxa elèctrica. Els detinguts van passar el 7 de juny a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.