directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 7 de maig de 2024 04:06 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dilluns, 11 de juny de 2018 14:43 h

La Guàrdia Civil deté un conductor que duia 258 quilos d'haixix amagats a la furgoneta a la Jonquera

En una altra actuació intercepten 10 quilos de marihuana i 1,2 de cocaïna

ACN La Jonquera.-La Guàrdia Civil ha detingut a la Jonquera (Alt Empordà) dues persones i ha interceptat 258 quilos d'haixix, 10 quilos de marihuana i 1,2 quilos de cocaïna. Els narcotraficants intentaven entrar la droga a França però els agents els han interceptat en dos controls diferents. El primer cas és de la matinada del 8 de juny. Cap a les dues, els agents van donar l'alto a una furgoneta amb matrícula francesa. Quan la van inspeccionar, van veure que havien manipulat les part de darrera dels seients. Un cop oberts, van localitzar una gran quantitat de paquets que contenien una substància que va donar positiu en haixix. Un cop extreta la droga, va resultar que l'únic ocupant del vehicle duia 258 quilos d'haixix. La Guàrdia Civil va detenir un home d'origen marroquí i de 54 anys com a suposat autor d'un delicte contra la salut pública.

Tres dies abans, el 5 de juny, els agents van identificar el conductor d'un vehicle amb matrícula alemanya. Durant la inspecció del cotxe van descobrir, a les guies laterals, 10 quilos de marihuana i, sota un dels seients davanters, un paquet amb 1,2 quilos de cocaïna. El detingut té 48 anys i és d'origen serbi. Segons informa la Guàrdia Civil en un comunicat, van posar les diligències instruïdes, els detinguts i la droga decomissada a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.