directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 4 de maig de 2024 15:54 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dimarts, 12 de juny de 2018 08:39 h

Evacuen 4 persones per cremades i inhalació de fum en l'incendi en un habitatge de Sant Adrià de Besòs

El foc ha calcinat completament el segon pis situat en un edifici de deu plantes i en total s'han atès 25 veïns

ACN Sant Adrià del Besòs.-Un incendi que ha calcinat completament un habitatge de la segona planta d'un edifici de deu pisos al carrer Mart de Sant Adrià de Besòs (Barcelonès) ha obligat aquest dimarts a la matinada a atendre 25 persones, de les quals quatre han hagut de ser evacuades a l'hospital per cremades o inhalació de fum, segons han informat els Bombers de la Generalitat. Concretament, una d'elles per cremades a la mà i ha estat traslladada a l'Hospital de Badalona i les altres tres per fum, de les quals dues han estat ateses a l'Hospital Moisès Broggi i una altra, amb patologies anteriors per asma, a l'Hospital del Mar. El foc ha començat quan faltaven uns cinc minuts per a les cinc del matí i s'ha donat per extingit uns 50 minuts més tard.

L'incendi també ha fet confinar tots els veïns residents als habitatges superiors de la segona planta han estat confinats fins que s'ha pogut ventilar l'escala i a continuació han pogut ser atesos. D'altra banda, alguns dels pisos s'han quedat sense subministrament de gas i electricitat a l'espera que aquest matí les companyies resolguin la incidència.Fins al lloc, s'hi han desplaçat vuit dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han rebut el suport de cinc unitats dels Bombers de Barcelona; els Mossos d'Esquadra i sis unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.