directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 01:42 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 14 de juny de 2018 18:48 h

L'ANC i Òmnium aixecaran dissabte pilars als municipis dels "presos polítics i exiliats"

Les entitats també organitzen una concentració a la plaça Catalunya de Barcelona vuit mesos després de l'empresonament de Sànchez i Cuixart

ACN Barcelona.-L'ANC i Òmnium organitzen diverses mobilitzacions arreu del territori per aquest dissabte, 16 de juny, vuit mesos després de l'empresonament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. Les entitats coordinaran diverses colles castelleres, que aixecaran pilars als municipis natals (o propers) dels "presos polítics" i "exiliats". La concentració principal, segons un comunicat de les entitats, es farà a la plaça Catalunya de Barcelona a partir de les 18:30 hores, i on hi intervindrà la presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, i el vicepresident d'Òmnium, Marcel Mauri.

L'acció dels pilars es repetirà a Amer (Carles Puigdemont), Torroella de Montgrí (Dolors Bassa), Sant Vicenç dels Horts (Oriol Junqueras), Caldes de Montbui (Raül Romeva), Terrassa (Josep Rull i Lluís Puig), Parets del Vallès (Jordi Turull), Santa Perpètua de Mogoda (Jordi Cuixart), Vic (Marta Rovira), Sallent (Anna Gabriel), Balaguer (Meritxell Serret) i Xerta (Carme Forcadell). Al seu torn, els quatre pilars de Barcelona seran els corresponents per a Sànchez, Clara Ponsatí, Joaquim Forn i Toni Comín. L'acció compta amb el suport de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya i una quinzena de colles d'arreu del país.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.