directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 7 de maig de 2024 22:39 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimecres, 20 de juny de 2018 10:34 h

Bargalló diu que el Govern és "l'única autoritat educativa" a Catalunya i avisa que no admetrà "interferències externes"

El conseller d'Ensenyament reivindica el "model d'èxit de l'escola catalana" i reclama que tot el que passi a les aules se solucioni des dels centres i no des de la Fiscalia

ACN Barcelona.-El conseller d'Ensenyament, Josep Bargalló, ha assegurat que el Govern és "l'única autoritat educativa" a Catalunya. En la primera sessió de control a l'executiu de Quim Torra al Parlament, aquest dimecres al matí, el titular d'Ensenyament ha avisat que el departament no acceptarà "interferències externes", referint-se a l'Estat. Bargalló ha respost així la pregunta del diputat de JxCat Xavier Quinquillà, que ha preguntat al conseller quina valoració fa del paper de la comunitat educativa en la defensa del model d'escola catalana i de la llibertat d'expressió dins les aules. Contundent, Bargalló ha reivindicat el "model d'èxit" educatiu català i ha reclamat que tot el que passi a les aules se solucioni des dels centres i no des de la Fiscalia.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.