directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 3 de maig de 2024 02:19 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Baix Llobregat doble fletxa Dimecres, 20 de juny de 2018 14:28 h

Miquel Àngel Díaz dimiteix com a regidor de Gavà després de veure's implicat en un accident quan anava begut

L'alcaldessa, Raquel Sánchez, destaca la "responsabilitat" en la seva decisió i diu que això l'honora

ACN Gavà.-El primer tinent d’alcalde de l'Ajuntament de Gavà (Baix Llobregat), Miquel Àngel Díaz, ha presentat la seva renúncia al càrrec després que el cap de setmana passat es va veure implicat en un accident de trànsit i va donar positiu per alcoholèmia. L’alcaldessa, Raquel Sánchez, ha acceptat la dimissió i ha remarcat que aquest fet té un "caràcter excepcional" perquè, com ha explicat el mateix regidor, segons apunta, "constitueix un error puntual del qual n’està penedit". En un comunicat, l'Ajuntament subratlla que "atenent el sentit ètic i exemplar que ha de tenir el comportament dels representants polítics, i en concret dels membres de l’equip de govern" l'alcaldessa ha acceptat la renúncia de Díaz.

No obstant, Sánchez ha destacat la "responsabilitat" que ha mostrat Díaz en presentar la seva renúncia i ha afegit que l’honora haver pres una decisió com aquesta. L’alcaldessa ha volgut ressaltar la trajectòria "honesta i de màxima implicació" que "sempre" ha tingut el ja exregidor i li ha agraït personalment la seva dedicació com a membre del govern municipal i la tasca com a tinent d’alcalde i portaveu del Grup Socialista.L'alcaldessa ha anunciat que en els propers dies es reestructuraran les competències i atribucions del cartipàs municipal després de la dimissió del primer tinent d'alcalde.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.