directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 08:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dilluns, 16 de juliol de 2018 12:46 h

Cs considera que la Crida Nacional per la República és "l'enèsim intent de netejar el partit del 3%"

Sierra afirma que els partits independentistes estan "barallats entre ells": "Només es posen d'acord per saltar-se les lleis"

ACN Barcelona.-La portaveu adjunta del grup parlamentari de Cs, Sonia Sierra, ha assegurat aquest dilluns que el projecte Crida Nacional per a la República, que impulsen Carles Puigdemont, Quim Torra i Jordi Sánchez, és un "enèsim intent de netejar el partit del 3%". En roda de premsa a la seu de la formació taronja, la diputada de Cs s'ha referit així a l'antiga CDC i al partit que en va néixer fa dos anys, el PDeCAT, que aquest cap de setmana es reuneix en assemblea. "Li van canviant el nom cada setmana, però no hi ha canvi de nom ni estelada prou gran per tapar la corrupció que tenen", ha etzibat Sierra. En aquest context ha assegurat també que els partits independentistes estan "barallats entre ells" però ha evitat entrar en més detalls sobre una "crisi" de partits. "Només es posen d'acord per saltar-se les lleis i per intentar separar-nos de la resta d'Espanya i Europa, amb la resta és evident que no", ha resolt.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.