directe ! a La República. N. 4126. Dilluns, 6 de maig de 2024 04:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimarts, 17 de juliol de 2018 12:14 h

Salvini als vaixells de Proactiva Open Arms: “Estalvieu temps i diners, els ports italians els veureu en postal”

El ministre de l’Interior italià torna a carregar contra les ONG que rescaten vides al Mediterrani i tanca les portes a l’Astral i l’Open Arms

ACN Brussel·les.-El ministre de l’Interior italià, Matteo Salvini, ha tornat a enviar un missatge a les ONG que rescaten vides al Mediterrani. Concretament, ha avisat aquest dimarts els vaixells Astral i Open Arms, tots dos de l’organització badalonina Proactiva Open Arms, que s’estalviin “temps i diners”. “Els ports italians els veuran en postal”, ha advertit a les dues naus que segons ell han tornar al Mediterrani “a carregar éssers humans”. En una piulada a Twitter, el polític de la Lliga Nord ha acompanyat aquest missatge d’un mapa en el qual identifica la posició de diverses embarcacions al Mediterrani, com ara el vaixell Lifeline, atracat a Malta, i les dues naus de Proactiva Open Arms, que emmarca dins l’àrea d’actuació del Centre de Rescat de Líbia. Fa unes setmanes Salvini va negar a l'organització alemanya Mission Lifeline atracar el seu vaixell amb més de 200 migrants a bord, després de titllar el personal de "pseudovoluntaris". "Avís a navegants: les ONGs no posaran més els peus a Itàlia", va amenaçar ja llavors el ministre. Finalment, l’embarcació va obtenir autorització per atracar a Malta i diversos estats van comprometre’s a repartir-se els immigrants rescatats.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.