directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 4 de maig de 2024 01:21 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimarts, 17 de juliol de 2018 14:46 h

ERC es mostra en "bastanta conformitat" amb l'informe dels lletrats del Parlament

Els republicans rebutgen que els diputats suspesos renunciïn a l'acta i reclamen que no s'alterin les majories

ACN Barcelona.-La portaveu parlamentària d'ERC, Anna Caula, ha assegurat que el seu grup parlamentari entoma amb "bastanta conformitat" l'informe dels lletrats del Parlament sobre els diputats suspesos arran de la interlocutòria del Tribunal Suprem. Així ho ha assegurat en roda de premsa al Parlament a l'espera de la nova reunió que es durà a terme aquest dimecres abans de la segona sessió del ple. Els republicans volen analitzar ara aquestes "opcions de solució" i es mantenen en dos "objectius": no volen que els seus diputats renunciïn a l'acta i avisen que la justícia "no pot alterar la majoria parlamentària". En aquest context, Caula ha apostat per què tinguin "dret a tots els seus drets", també els econòmics.

D'altra banda, i en línia amb les declaracions d'aquest dilluns de la portaveu del partit, Marta Vilalta, Caula ha emmarcat el projecte Crida Nacional per la República al "centre-dreta" i creu que fa falta aquest espai polític "fort i potent". "Probablement aquest espai neix per omplir un espai independentista que també necessita els seus altaveus; la unitat d'acció ens fa forts; tot el que ens faci més potents com a societat, endavant", ha resolt.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.