directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 7 de maig de 2024 22:47 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Osona doble fletxa Dimarts, 17 de juliol de 2018 15:33 h

Aprovada la dissolució dels consorcis d’Olot i Torelló

Havien estat creats per a la cerca de sòl industrial

ACN Barcelona.-El Govern ha acordat la dissolució del Consorci urbanístics de Torelló i Olot. En el primer, cerat per al desenvolupament del sector Mas les Vinyes II, i de l’àmbit, actualment de sòl no urbanitzable, està situat entre aquest i la variant de Torelló, anomenat Mas les Vinyes III, del terme municipal de Torelló. Aquest Consorci, integrat per l’Institut Català del Sòl i l’Ajuntament de Torelló, tenia com a objecte impulsar el desenvolupament d’un total de 39,9 Ha de sòl industrial en dos actuacions diferenciades. L’acord de la liquidació comporta la modificació de l’administració actuant, passant del Consorci a l’Ajuntament de Torelló, però es continua mantenint la col·laboració entre l’Ajuntament i l’INCASÒL per a l’obtenció de sòl industrial al municipi. Actualment, s’està treballant en una primera fase de desenvolupament del sector d’unes 12 ha per l’obtenció de 6,5 ha de parcel·la.

El Govern també ha acordat ratificar l’acord de dissolució i liquidació del Consorci per al Desenvolupament Urbanístic de l’Actuació de Sòl Industrial i d’Activitats Econòmiques anomenada La Guardiola, al terme municipal d’Olot. El Consorci, integrat per l’Institut Català del Sòl i l’Ajuntament d’Olot, es va constituir el 14 d’agost de 2006 i ha promogut un sector de 10,62 hectàrees de les quals el 45% s’han destinat a activitats econòmiques, i el 55% restant, a espais lliures, vials i equipaments. Una empresa de logística i una gran superfície s’han instal·lat en tres de les quatre parcel·les resultants. Resta una darrera parcel.la de 3.275 metres quadrats en comercialització.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.