directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 21:02 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimarts, 17 de juliol de 2018 16:20 h

Dos detinguts a Barcelona després de ser sorpresos quan robaven en vehicles estacionats

Els dos homes han fugit del lloc amb un vehicle i a gran velocitat posant en risc la resta d'usuaris de la via i circulant durant 50 metres per un carrer de vianants

ACN Barcelona.-Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimarts a la matinada a Barcelona dos homes per conduir de forma temerària després de ser sorpresos quan robaven en vehicles estacionats al districte de Sant Martí. En adonar-se de la presència policial, els dos homes han fugit del lloc a gran velocitat posant en risc la circulació de vehicles i circulant durant 50 metres per un carrer de vianants. Els arrestats són dos homes de 36 i 42 anys de nacionalitat croata. Durant la detenció, els detinguts han causat ferides de diversa consideració als agents, que han hagut de ser atesos per lesions i contusions a un centre hospitalari.

Les detencions han tingut lloc aquesta matinada quan un ciutadà ha alertat la policia que unes persones estaven robant a l’interior de vehicles estacionats a l’avinguda Litoral, al districte de Sant Martí. Dues patrulles de paisà s’han desplaçat fins al lloc dels fets i han localitzat les dues persones que estaven trencant els vidres dels vehicles, motiu pel qual s’han identificat com a policies. En adonar-se de la presència policial, els dos homes han pujat al seu vehicle i han fugit del lloc a gran velocitat posant en risc la circulació de vehicles i de vianants. En una ocasió, dues persones que estaven creuant el carrer han hagut d’apartar-se per no ser atropellats pel vehicle que anava a gran velocitat i circulat durant 50 metres per un carrer de vianants. Els agents han seguit del vehicle i en tot moment els han requerit que s’aturessin, però no ho han fet i, fins i tot, han provocat una col·lisió lateral contra els vehicle policial per tal d’apartar-lo del carrer i poder fugir per evitar ser detinguts. Finalment, després de seguir-los al llarg de diversos carrers, els agents han pogut col·locar el seu cotxe davant del vehicle dels detinguts al carrer Joan Miró, aconseguint que aquest s’aturés sense que es produís cap xoc violent entre els dos. Un cop aturat, les dues persones s’han intentat escapar, sense aconseguir-ho ja que han estat enxampats pels agents a pocs metres d’on havien abandonat el seu vehicle. Durant la detenció s’han mostrat molt agressius i violents i han provocat lesions i contusions als mossos que els estaven retenint. Així mateix, durant el trasllat policial, un dels detinguts s’ha mostrat molt agitat i s’ha intentat autolesionar diverses vegades. Els arrestats, un dels quals acumula més d’una vintena d’antecedents, passaran a disposició judicial durant les properes hores.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.