directe ! a La República. N. 4126. Dilluns, 6 de maig de 2024 15:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dimarts, 17 de juliol de 2018 16:51 h

Barcelona vol acabar amb l'assetjament immobiliari i emprèn una via inèdita per fer-hi front

De moment, l'Ajuntament està investigant quatre casos a Ciutat Vella sospitosos de 'mòbing' que podrien ser sancionats amb multes de fins a 900.000 euros

ACN Barcelona.-L'Ajuntament de Barcelona vol acabar amb l'assetjament immobiliari dels fons d'inversió i grans tenidors per això emprèn una via "inèdita": la denúncia administrativa. El consistori pot activar d'ofici aquest procediment sancionador que pot comportar multes que van des dels 90.001 fins als 900.000 euros, en funció de la gravetat, ha explicat aquest dimarts el tinent d'Alcaldia de Drets de Ciutadania, Cultura, Participació i Transparència, Jaume Asens. Fins ara, sempre s'havia derivat a la via judicial. De moment, la Regidoria d'Habitatge ha detectat 10 casos sospitosos de 'mòbing', està preparant denúncies per tres immobles situats al districte de Ciutat Vella, en concret als carrers Portal Nou, Del Pi I Sant Antoni Abat i ha iniciat el procés sancionador en un habitatge del carrer del Carme.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.