directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 18:47 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dimarts, 17 de juliol de 2018 18:41 h

Subirats Berenguer Hotels inverteix 4 milions d'euros per actualitzar l'Icaria de Barcelona i Corona de Tortosa

La reforma de les habitacions, el reforç de l'ambient mediterrani i els nous serveis i experiències per als clients centren les millores

ACN Barcelona.-El grup ebrenc Subirats Berenguer Hotels ha invertit recentment 4 milions d'euros en la reforma de l'hotel SB Icaria de Barcelona (4*superior) i l'SB Corona de Tortosa (4*), una actualització, la de l'hotel ebrenc, que es va presentar la setmana passada. A l'Icaria, a la capital catalana, s'han redissenyat les zones comuns i les 180 habitacions, també amb ambients més càlids i elegants i amb un mobiliari que emfatitza el concepte "urbà i mediterrani" que la cadena pren com a distintiu. L'hotel barceloní ha incorporat dues places de càrrega per a vehicles elèctrics, un servei de lloguer de bicicletes i bicis elèctriques, i estrena un espai gastronòmic, LO Restaurant, amb accés directe a la terrassa i la piscina.

L'actualització li ha permès a l'hotel SB Corona de Tortosa incorporar una quarta estrella als seus estàndards de qualitat. A la capital ebrenca s'han actualitzat les 102 habitacions i apartaments, s'ha incorporat un gimnàs amb sortida a la terrassa i també s'ha reformulat el restaurant, amb el SOM Restaurant especialitzat en la cuina mediterrània. A Tortosa, per la proximitat a les vies verdes i l'impuls territorial dels cicloturisme, l'SB Corona ha creat instal·lacions i serveis "de primer nivell" destinats al públic ciclista, familiar, amateur o professional. Entre altres, l'hotel compta amb un taller de reparació, un guarda-bicis vigilat per videocàmeres o espais per a fisioterapeutes.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.