directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 16:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dimecres, 18 de juliol de 2018 17:58 h

S'inaugura el nou Centre Esportiu de Can Dragó, amb més espais i avenços tecnològics vinculats al fitnes

Gràcies a una inversió de més de 3,5 milions d'euros, el centre amplia l'oferta amb 2.500 m2 més distribuïts en tres plantes

ACN Barcelona.-Les noves instal·lacions del Centre Esportiu Municipal Can Dragó han obert avui les portes. El centre esportiu incorpora avenços tecnològics vinculats al fitnes i amplia l’oferta d’espais existents en 2.500 m2 distribuïts en tres plantes, amb il·luminació natural. Per portar a terme la remodelació, ha sigut necessària una inversió per valor de 3,5 milions d’euros, que ha aportat principalment l'entitat gestora de l'equipament, Eurofitness. L'encarregada d'inaugurar el nou edifici ha sigut la comissionada d'Esports de l'Ajuntament de Barcelona, Marta Carranza, que ha recordat que Can Dragó "ha contribuït fermament a democratitzar l’esport" a Barcelona.

A la xifra invertida per la gestora, prevista al pla de millores de l'equipament municipal, cal sumar 150.000 euros de subvenció municipal per obres de rehabilitació i millora a l'espai de sota grades de la pista d’atletisme; impermeabilització de les grades, i rehabilitació dels vestidors, l’espai de gimnàs i els magatzems. El nou edifici es vincula amb l’actual ubicació de les piscines cobertes gràcies a la disposició d’un vestíbul. Només entrar a les noves instal·lacions, a la planta baixa, hi ha una àmplia sala de fitnes dotada d’equips d’entrenament de darrera generació amb pantalles multimèdia, proveïts pel fabricant BH.L’espai de la sala de fitnes contempla diferents àrees d’entrenament i s’ambienta de diferent manera en funció de la zona escollida per entrenar. Des de l’àrea d’entrenament cardiovascular i els equips de tonificació muscular fins a la zona de pes lliure i entrenament funcional, l’espai ofereix una oferta d’activitats segmentada en funció de les necessitats i desitjos de cada persona usuària.La sala complementa el seu servei amb una zona per desenvolupar sessions exprés, on es plantegen fórmules d’entrenament efectiu i intens en poc interval de temps.La personalització del servei en la sala de fitnes es caracteritza per la presència de les màquines intel·ligents. És tracta d’equips d’entrenament que s’ajusten a les necessitats i característiques de cada persona, facilitant així l’entrenament i l’assoliment dels objectius proposats.D'altra banda, a la primera planta es localitzen 4 espais per al desenvolupament del programa d’activitats dirigides. El disseny i distribució dels espais permet gaudir d’una experiència de pràctica única a la ciutat.Sales equipades amb l’ambientació necessària per motivar i desafiar els participants en les sessions. Jocs de llums, efectes de realitat, tot plegat plantejat de manera compatible amb les activitats més relaxants.Finalment, la segona planta planteja la disponibilitat de petits espais per dur a terme diferents dinàmiques de grups, reunions, formació i plantejar sessions divulgatives de temes d’interès.El Centre Esportiu Municipal situat al districte de Nou Barris dóna serveis esportius als veïns de la ciutat des de fa 28 anys. Des de l’any 1993 té la piscina descoberta més gran de la ciutat i fa dos anys es va renovar la pista d’atletisme. Avui dia, compta amb més de 6.700 abonats mensuals.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.