directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 00:36 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Baix Llobregat doble fletxa Dimecres, 18 de juliol de 2018 22:08 h

Tamara Carrasco defensa “rebentar el sistema fent desobediència al carrer”

L’activista del CDR investigada per l’Audiència Nacional afirma en un acte públic que “la dissidència està clarament castigada a Espanya”

ACN Viladecans.-Tamara Carrasco, l’activista membre del Comitè de Defensa de la República (CDR) veïna de Viladecans investigada per l’Audiència Nacional, ha defensat aquest dimecres la importància de la “desobediència col•lectiva” per respondre als diversos casos judicials en què s’investiguen persones relacionades amb el procés sobiranista o a artistes pel contingut de les seves obres. En un acte públic inclòs a la campanya ‘Demà pots ser tu’, Carrasco ha fet una crida a “rebentar el sistema fent desobediència al carrer”, instant la ciutadania a tallar carreteres o escriure cançons crítiques amb la monarquia. L’activista ha convidat a replicar d’aquesta manera, per exemple, la causa judicial oberta contra ella i contra un altre veí d’Esplugues de Llobregat, i també per rebatre la sentència contra el raper Valtònyc. En relació a aquestes causes, durant l’acte d’aquest dimecres Carrasco també ha afirmat que ““la dissidència està clarament castigada a Espanya”.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.