directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 12:07 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 19 de juliol de 2018 23:28 h

Pascal assegura que defensarà que el PDeCAT se sumi a la Crida de Puigdemont

La coordinadora general del partit nega que el president cessat la vulgui fora de la direcció

ACN Barcelona.-La coordinadora general del PDeCAT, Marta Pascal, ha assegurat que defensarà que el partit se sumi a la Crida Nacional per la República de Carles Puigdemont, i ha afegit que això "no és incompatible amb un partit fort" i la supervivència de la formació. Pascal ho ha dit en declaracions a 8TV, on també ha descartat que Puigdemont pugui deixar el PDeCAT si ella segueix a la direcció. La coordinadora general del partit ha desmentit, així, una notícia que ha atribuït "als qui volen dividir el sobiranisme." Per a Pascal, "cada vegada que hi hagi unes urnes" els partits independentistes hi haurien d'anar "junts i amb vocació de sumar".

Sobre les discrepàncies entre JxCat i ERC pel que fa a la suspensió dels diputats empresonats i de Carles Puigdemont, Pascal ha advertit que "els que estan a la presó i els que estan a l'exili no es mereixen aquestes baralles", i ha assegurat que "hi ha gent que està patint".Amb referència als diferents ànims dins el mateix JxCat, Pascal hi ha tret ferro. "Sabíem que JxCat era una aposta plural. La pluralitat comporta complexitat en la gestió de les opinions", ha apuntat, i ha demanat que per damunt de tot hi hagi "respecte" i "unitat".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.