directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 12:25 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Divendres, 20 de juliol de 2018 14:29 h

Cs assegura que el CEO "només demostra la crisi interna" entre els independentistes

Soler recorda que abans del 21-D el centre d'estudis no va vaticinar que el grup liderat per Arrimadas guanyaria les eleccions a Catalunya

ACN Barcelona.-El diputat de Ciutadans Jorge Soler ha assegurat aquest divendres que l'enquesta del CEO "només demostra la crisi internes entre els separatismes". Soler ha fet aquestes declaracions després que el segon baròmetre del CEO hagi situat ERC com a guanyadora de les eleccions amb 35-37 escons, mentre Cs baixaria als 29-30. El diputat, però, ha recordat que en la darrera enquesta publicada pel centre d'estudis abans de les eleccions del 21-D no es va vaticinar que Cs guanyaria les eleccions de Catalunya. Soler ha tornat a criticar que el president de la cambra, Roger Torrent, desconvoqués el ple d'aquesta setmana i per aquest motiu no hagin pogut presentar "propostes per a la millora d'accessibilitat als centres sanitaris als pacients amb discapacitat" o "poder preguntar a la consellera què va passar el darrer dilluns a la Vall d'Hebron amb les goteres".

Pel que fa a les últimes decisions judicials, el diputat ha assegurat que "respecten" les opinions i, com a "europeistes", insten a fer "reformes consensuades a nivell europeu". Soler ha fet aquestes declaracions després que ahir dijous el jutge del Tribunal Suprem, Pablo Llarena, rebutgés el lliurament de Carles Puigdemont per malversació i retirés l'euroordre contra tots els polítics que es troben a l'estranger. "La cadira buida"D'altra banda, Jorge Soler ha "lamentat" la "cadira buida" deixada pel vicepresident del Govern, Pere Aragonès, a la reunió del Consell de Política Fiscal de Catalunya i ha declarat que és "una cadira buida que el nacionalisme empra per deixar-la amb divisió i inestabilitat".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.