directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 04:19 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dissabte, 21 de juliol de 2018 21:41 h

Norma Còmics guanya el premi Eisner a la millor llibreria internacional

Un grup de professionals ha valorat la diversitat del catàleg, la innovació i l'aposta per la divulgació cultural de la botiga barcelonina

ACN Barcelona.-La botiga Norma Còmics ha guanyat el guardó a la millor llibreria internacional en els premis Eisner, considerats els Oscar del sector. El jurat, format per professionals de la indústria del còmic, ha valorat la diversitat del catàleg, el suport a la divulgació cultural, la inversió en innovació, el disseny o la col·laboració en accions socials de la botiga situada al Passeig Sant Joan de Barcelona. Aquest premi de caràcter internacional, que aquest any fa 25 anys, hi optaven una vintena d'establiments, dels quals es van escollir cinc finalistes d'Espanya, Portugal, el Regne Unit, Irlanda i els Estats Units. Els guardons s'han entregat en el marc de la mira nord-americana San Diego Comic-con, una de les més grans del còmic.

El Will Eisner Spirit of Comics Retailler Award, premi que enguany ha guanyat la botiga Norma Còmics, reconeix l'important pes que tenen les llibreries en la indústria i el seu paper de connexió entre creadors i lectors.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.