directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 22:06 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Diumenge, 22 de juliol de 2018 14:22 h

Albiol confirma que vol ser candidat a l'alcaldia de Badalona el 2019

El president del PPC comunica a Casado la seva intenció

ACN Barcelona.-ACN Barcelona .- El president del PPC, Xavier Garcia Albiol, vol tornar a ser candidat a l'alcaldia de Badalona, en les municipals de l'any vinent. Albiol ja ha comunicat formalment la seva intenció al nou president del PP, Pablo Casado, segons ha explicat aquest matí en una entrevista a Catalunya Ràdio. Segons Albiol, això no significa que el partit hagi de celebrar un congrés per renovar la direcció del PPC, tot i que, en cas de sortir finalment elegit, caldrà "replantejar les nostres responsabilitats", i deixaria d'estar "al front del grup parlamentari", ha dit: "Si torno a l'alcaldia la meva prioritat serà l'alcaldia".

Albiol també s'ha referit a la nova etapa que obre el PP després de l'elecció de Pablo Casado com a president. Segons el diputat popular, el partit "torna una mica a les essències" després d'uns anys en què ha prevalgut el "pragmatisme" . Albiol creu que 'oposició és "bon moment per definir l'ideari" d'un partit de "centre dreta", amb un líder, Casado "amb les idees molt clares". En aquest sentit, ha assegurat que Cs és un partit "sense ideologia": "No seria capaç d'ubicar-lo".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.