directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 11:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Tarragonès doble fletxa Dilluns, 23 de juliol de 2018 18:06 h

Detingut en reaccionar violentament després que una passatgera li retragués el volum de la música en un bus a Tarragona

L'home va llençar una pedra que va trencar el vidre i va ferir el conductor i la dona, a més de lesionar un home que l'intentava contenir

ACN Tarragona.-Un veí de Reus, de 42 anys, va ser detingut per la Guàrdia Urbana de Tarragona diumenge al vespre com a autor d'un presumpte delicte contra el patrimoni. Els fets van passar a la Via Augusta, a la parada de bus de l'EMT de la Platja de l'Arrabassada. L'home va reaccionar agressivament, donant cops a l'interior de l'autobús, després que una dona li recriminés les molèsties que ocasionava per l'alt volum en què tenia posada la música. Després, va llençar una pedra de grans dimensions contra una finestra del vehicle. L'impacte va fer trencar el vidre i el conductor i la dona que li havia retret la seva actitud van resultar lesionats lleument amb talls a les cames. Un altre passatger va baixar per intentar retenir l'autor dels fets mentre no arribava la policia, però també va resultar lesionat per l'home, que es va acabar escapant. La Guàrdia Urbana va detenir el presumpte autor dels fets a les 20.45 hores al carrer Joan Fuster. Per raons de seguretat, l'autobús va quedar immobilitzat i el passatge va ser transbordat a un altre vehicle. L'Empresa Municipal de Transports xifra en 800 € els danys patits pel vehicle.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.