directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 10 de maig de 2024 20:49 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Divendres, 27 de juliol de 2018 12:18 h

Gortázar veu "positiu" el diàleg entre els executius català i espanyol però diu que arribar a acords és "un camí llarg"

El conseller delegat de Caixabank afirma que la inestabilitat política "és un factor amb el que hem de viure" i constata que malgrat això l'economia ha seguit creixent "de manera rellevant"

ACN València.-El conseller delegat de Caixabank, Gonzalo Gortázar, ha assegurat que el diàleg entre els executius català i espanyol és "positiu" però ha opinat que és un "camí llarg i no exempt de dificultats". "Venim dient des de fa molts anys que feia falta diàleg en el marc de la llei per arribar a un acord que fos beneficiós per a Catalunya i el conjunt d'Espanya", ha dit Gortázar durant la roda de premsa de presentació de resultats del primer semestre de 2018 aquest divendres a València. "Qualsevol pas en aquest sentit crec que és positiu", ha dit el conseller delegat de l'entitat financera, que ha afegit que "els problemes s'han de resoldre mitjançant el diàleg i els acords". D'altra banda, Gortázar ha assegurat que la inestabilitat política "és un factor amb el que hem de viure". En aquest sentit, el directiu de Caixabank ha dit que tot i la inestabilitat l'economia ha seguit creixent "de manera rellevant".

"Hem tingut inestabilitat política en diversos fronts i tot i això hem seguit creixent", ha remarcat Gortázar, que ha citat que l'economia espanyola porta quatre anys creixent per sobre del 3%. Sobre el govern en minoria a l'Estat, Gortázar ha dit que "la societat s'ha d'acostumar a que les majories polítiques puguin ser menys estables i tot i això seguir creixent de forma rellevant com hem estat fent fins ara".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.