directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 4 de maig de 2024 23:11 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimarts, 31 de juliol de 2018 14:44 h

El Govern no preveu tancar acords a la bilateral i demana "passes endavant" a l'executiu de Sánchez

Artadi defensa la convocatòria de dimecres per donar "impuls polític" a una nova reunió a la tardor i reclama "un punt de paciència" per desencallar la situació política

ACN Barcelona.-La portaveu del Govern, Elsa Artadi, no preveu que a la reunió d'aquest dimecres de la comissió bilateral Estat-Generalitat es tanquin acords concrets. De fet, considera que la trobada ha de servir per prioritzar temes, establir grups de treball i calendaritzar-ho tot plegat de cara a una nova reunió a la tardor per "materialitzar", llavors, els acords. Per això, ha defensat la comissió d'aquest dimecres al Palau de la Generalitat com un "impuls polític" per a noves trobades més endavant. Artadi, però, ha demanat al govern de Pedro Sánchez que es facin "passes endavant", també en clau d'autodeterminació i respecte als dirigents empresonats i a l'estranger, dos temes a l'ordre del dia. Ara bé, Artadi ha apostat per donar "cert marge" a Sánchez i ha reclamat a totes les parts assumir un "punt de paciència" per desencallar la situació política a Catalunya. "Això no ho solucionarem en un dia", ha assegurat Artadi en roda de premsa després de la reunió del Consell Executiu.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.