directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 3 de maig de 2024 22:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimecres, 1 d'agost de 2018 13:26 h

Troben mort amb signes de violència un pres, al Centre Penitenciari de Ponent

S'investiga si el seu company de cel·la seria l'autor del crim, a l'espera de l'aixecament del cadàver i les proves científiques

ACN Lleida.-Els funcionaris del Centre Penitenciari de Ponent han trobat aquest dimecres al matí un pres mort a la seva cel·la, tal com ha confirmat el departament de Justícia. Tot i que s'està pendent que el jutge ordeni l'aixecament del cadàver, les primeres informacions apunten que l'home tenia signes de violència i que s'està investigant si el seu company de cel·la estaria relacionat amb la mort. La unitat d'investigació dels Mossos d'Esquadra s'ha desplaçat fins a la presó de Lleida per recollir proves i investigar els fets.

(S'afegeix la versió oficial del departament de Justícia)El departament de Justícia ha confirmat aquest dimecres al migdia que la víctima és un intern del mòdul 5 del Centre Penitenciari de Ponent i que han estat els funcionaris els que l'han localitzat el seu cos sense vida durant l'hora del recompte, amb signes de violència. També han informat que el seu company de cel·la ha estat separat de la resta per interrogar-lo, que el jutge ja ha fet l'aixecament del cadàver i que el metge forense s'ha desplaçat durant el matí a la presó. Els Mossos d'Esquadra també han accedit al recinte i s'han fet càrrec de la investigació dels fets.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.