directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 06:09 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Gironès doble fletxa Dijous, 2 d'agost de 2018 16:35 h

El subdelegat de l'Estat es mostra sorprès per les declaracions de Madrenas i li reitera que vol trobar "solucions"

Albert Bramon assegura que hi ha "màxima voluntat" per part de l'Estat a l'hora de "contribuir a recuperar ponts d'entesa"

ACN Girona.-El subdelegat de l'Estat a Girona, Albert Bramon, s'ha mostrat sorprès per les declaracions que l'alcaldessa Marta Madrenas va fer arran de la reunió que van mantenir aquest dimarts. En una entrevista a l'ACN, Madrenas va lamentar que, a l'hora de parlar d'autodeterminació i de construir República, les respostes de Bramon fossin "idèntiques a les del PP" i li va retreure que, en temes de ciutat i territori, s'havia anat "a pitjor". Sobretot, pels recels que el subdelegat ha mostrat amb el baixador del TAV a l'aeroport. Albert Bramon no ha volgut entrar en polèmiques i ha reiterat que la trobada "va ser per explicar la voluntat del govern socialista de poder arribar a solucions en tots aquells temes que ens sigui possible". Per al nou subdelegat, l'objectiu de la reunió era iniciar el camí per "contribuir a recuperar ponts d'entesa i de pacte que facilitin aportar solucions per als gironins i gironines".

La Subdelegació del govern espanyol assegura que té "la convicció" que, "al marge de les paraules de l'alcaldessa", les prioritats dels responsables institucionals de Girona s'han de centrar en "fer tot el que estigui a les seves mans per treballar a favor del Parc Científic i Tecnològic, l'aeroport de Girona o el tren d'alta velocitat".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.