directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 11 de maig de 2024 10:01 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dilluns, 6 d'agost de 2018 23:55 h

La família Grífols injectarà 3,7 MEUR al Joventut de Badalona i es fa amb el control del club

L'ampliació de capital permetrà garantir la viabilitat de l'equip a la màxima competició estatal

ACN Badalona.-El Club Joventut de Badalona ja pot dir que té garantida la seva existència i viabilitat, després d'un any complex a nivell esportiu i financer en el que la liquidació del club era una realitat cada vegada més palpable. La família de la farmacèutica Grífols, a través de la societat Scranton Enterprises, s'ha compromès a fer-se amb el gruix de les noves accions que resultin de l'ampliació de capital de 3,7 MEUR que es preveu aprovar al setembre en una junta d'accionistes extraordinària. Amb aquesta entrada de capital, la família Grífols prendrà el control del club, ja que es farà amb una participació de 75%, i l'equip tindrà garantida la seva viabilitat a l'ACB.

A la justa d'accionistes que hi ha prevista pel 13 de setembre, s'aprovarà una ampliació de capital de 3.685.500 euros, mitjançant l'emissió de 61.425 noves accions a 60 euros cadascuna. Prèviament, els socis hauran d'acceptar una reducció de capital de poc més de 2.000 euros a través de la rebaixa del valor actual de les accions, que passaran de 60,1 a 60 euros. La junta també preveu que en la mateixa sessió es puguin nomenar nous consellers i designar nous membre del consell d'administració del club. En aquest punt està previst que algun membre de la família Grífols pugui entrar al consell d'administració del club, com a nou soci majoritari de l'entitat.L'alcalde de Badalona, Àlex Pastor, ja ha estat informat de l'acord pels responsables del club i celebra que gràcies a la iniciativa privada es pugui salvar la Penya: "Badalona no deixa de ser el bressol del bàsquet i, per tant, si tenim una ajuda encara que sigui d'iniciativa privada s'ha de valorar positivament perquè la Penya pugui tirar endavant"."La Penya obre una nova etapa en la seva vida"Hores després, el Divina Seguros Joventut ha mostrat la seva satisfacció per la injecció de 3,7 MEUR que li permetrà assegurar la viabilitat. "La Penya obre una nova etapa en la seva vida", ha assegurat el club. "Després de tornar a recuperar el rumb, la Penya podrà focalitzar els seus esforços en la lluita per nous títols. A més d'aquest objectiu prioritari per al club, el Joventut de Badalona mantindrà la seva seu a Badalona, continuarà vestint els seus colors i el seu escut i mantindrà la seva aposta per un planter que cada any forma a més de mig miler de joves", ha afirmat en un comunicat el Divina Seguros Joventut, que ha ratificat que l'operació serà proposada per deliberació per part dels seus socis en Junta General el proper dia 13 de setembre."El president i tot el seu Consell mostren la seva satisfacció per l'acord i per la confiança dipositada pel futur accionista majoritari per l'actual equip gestor del club", ha assenyalat el club verd-i-negre, que finalitza el text amb una promesa: "Ara arriba el moment de tornar a lluitar en el terreny esportiu, ja que amb el suport rebut el Club podrà seguir fent història portant el nom de Badalona on es mereix, al més alt".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.