directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 5 de maig de 2024 08:17 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Selva doble fletxa Dijous, 9 d'agost de 2018 07:53 h

Un incendi crema totalment la bugaderia d'un hotel de Lloret de Mar i obliga a desallotjar unes 400 persones

El foc no ha provocat ferits però s'han hagut de reallotjar els clients de dues plantes que han quedat afectades

ACN Lloret de Mar.-Un incendi a la bugaderia d'un hotel de Lloret de Mar (Selva) ha obligat a desallotjar prop de 400 persones la matinada d'aquest dijous. El foc s'ha produït a la quarta planta i ha destruït completament la instal·lació. Els Bombers han rebut l'avís pels volts de dos quarts de dues de la matinada i fins a la zona s'hi han desplaçat fins a vuit dotacions inclòs un camió autoescala. L'incendi, que no ha deixat ferits, s'ha donat per controlat pocs minuts després de les dues i s'ha extingit completament a les 2:43 hores. Com a conseqüència del foc s'han clausurat la tercera i quarta planta de l'hotel, a més de dues habitacions de la segona. Per això, s'han hagut de reallotjar els clients afectats en altres hotels de la zona, després que els Bombers els acompanyessin a buscar les seves pertinences. La resta han pogut tornar a les seves habitacions.

Ensurt important per prop de 400 turistes que s'allotgen en un hotel del Passatge Brau de Lloret de Mar. Un foc a quarts de dues de la matinada els ha fet sortir de les seves habitacions durant prop d'una hora i mitja. Tot plegat s'ha iniciat a la quarta planta de l'edifici on es troba la bugaderia, que ha quedat completament calcinada. Els Bombers han arribat de seguida a la zona i han fet sortir fora de l'hotel a la majoria de clients. A uns altres els ha confinat a la terrassa. A causa del foc i de la intervenció dels Bombers una vintena d'habitacions de tres plantes han quedat completament inservibles i s'han clausurat. Tots els clients afectats han estat reallotjats. La majoria de desallotjats ho han fet pel seu propi peu i, afortunadament, l'incendi no ha provocat cap ferit.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.