directe ! a La República. N. 4126. Dilluns, 13 de maig de 2024 23:51 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Baix Camp doble fletxa Divendres, 10 d'agost de 2018 13:27 h

L'alcalde de Reus interposarà dues denúncies per l'assalt a l'Ajuntament d'un grup unionista

"L'escamot", aplaudit per Ciutadans, ha sostret la pancarta 'Llibertat Presos Polítics' que ja torna a lluir a la façana del consistori

ACN Reus.-L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha condemnat aquest divendres al migdia la retirada de la pancarta de 'Llibertat Presos Polítics' per part d'un grup d'unionistes entre els quals hi havia dos dels quatre regidors de Ciutadans de Reus. La sostracció del cartell ha comportat la confrontació entre "l'escamot" i persones que estaven aquest matí a la plaça del Mercadal. Per tot plegat, en una compareixença d'urgència, el batlle ha anunciat que presentarà dues denúncies als Mossos d'Esquadra, la primera d'elles per defensar la institució municipal i, la segona, per amenaces i injúries contra l'alcalde. "Ningú pot atacar la seu de la sobirania popular, si hi ha una pancarta a l'Ajuntament és perquè la majoria dels representants de la sobirania popular ho han decidit", ha reblat Pellicer. A més, ha carregat contra el grup municipal de Ciutadans i els ha responsabilitzat de provocar "fractura social i enfrontaments greus", entre la ciutadania. L'alcalde ha fet una crida a les autoritats i a la policia per vetllar per la convivència.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.