directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 4 de maig de 2024 11:46 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Diumenge, 12 d'agost de 2018 20:33 h

Quatre morts en dos accidents, un a la C-14 a Bassella i l'altre a la C-12 a Balaguer

En els sinistres resulten ferides de diversa consideració sis persones

ACN Barcelona.-Aquest cap de setmana s'han registrat dos accidents mortals de trànsit en els quals han perdut la vida quatre persones i sis persones han resultat ferides de diversa consideració, segons el Servei Català de Trànsit (SCT). L'accident més greu ha passat cap a dos quarts de vuit del matí d'aquest diumenge a la C-12 al punt quilomètric 173, on un turisme ha sortit de la via. A conseqüència de l'impacte, ha mort el conductor del vehicle, el passatger davanter i la passatgera posterior. A més, segons el Sistema d'Emergències Mèdiques, dues persones més han resultat ferides de gravetat. Es tracta de dos joves de 16 anys que estan ingressats a l'UVI de l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida. L'altre sinistre ha passat cap a les sis de la tarda a la C-14, al quilòmetre 135, on hi ha hagut una col·lisió entre tres turismes. Com a conseqüència de l'impacte, ha mort el conductor d'un dels vehicles. A més, segons el Sistema d'Emergències Mèdiques, quatre persones més han resultat ferides i les han traslladat, una, a l'hospital Parc Taulí de Sabadell i, tres, a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

També destaca que aquest diumenge al matí hi ha hagut dos accidents de gravetat més. Un al punt quilomètric 60 de la C-13 a Camarasa (Noguera), on hi ha hagut un motorista implicat que ha resultat ferit greu. L'altre ha passat a les 12.14 h al punt quilomètric 8 de la GI-660 a la Bisbal d'Empordà (Baix Empordà), on un turisme ha sortit de la via. A causa de l'impacte han resultat ferides tres persones, una d'elles de gravetat.Aquest diumenge, l'operació retorn cap a l'àrea metropolitana de Barcelona ha estat força fluida. Destaca que la C-14 ha estat tallada a Basella en els dos sentits de la marxa durant més de dues hores. A més s'han registrat retencions a la C-31 a Badalona en sentit Mataró per un accident que ha obligat a tallar dos carrils. A la C-65 s'han fet cues de més de 4 quilòmetres a Llagostera en sentit Girona. A la C-31 s'ha fet cua a Platja d'Aro en sentit Girona i a l'N-340 s'ha registrat lentitud i aturades al Vendrell en sentit Barcelona.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.