directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 21:13 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Alt Empordà doble fletxa Dilluns, 13 d'agost de 2018 13:14 h

Agafa el cotxe amb una taxa d'alcohol quatre cops superior a la permesa i s'estampa contra un fanal a Llançà

Els Mossos d'Esquadra detenen el conductor per un delicte contra la seguretat viària

ACN Llançà.-Els Mossos d'Esquadra han detingut un conductor per agafar el cotxe amb una taxa d'alcohol quatre cops superior a la permesa. L'home, un francès de 45 anys veí de Tolosa del Llenguadoc, va estampar-se contra un fanal a Llançà (Alt Empordà). L'accident va tenir lloc a quarts de set del matí d'aquest diumenge a la carretera GI-612. L'home anava tan begut que ell mateix va sortir de la carretera amb el cotxe. Quan els agents van arribar a lloc, van veure com aquest conductor –que va sortir il·lès del sinistre- presentava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de l'alcohol. El resultat de l'etilòmetre no va deixar lloc per a dubtes. L'home va marcar 1,13 mg\/l; és a dir, més de quatre vegades el límit màxim permès (que és de 0,25 mg\/l). Després de passar davant del jutge, ha quedat en llibertat provisional.

L'accident a Llançà va tenir lloc aquest diumenge a quarts de set del matí. L'home, un francès de 45 anys, circulava per la GI-612. A l'alçada del quilòmetre 6,5, ell mateix va sortir de la carretera i va estampar-se contra un fanal.Quan els Mossos van arribar al lloc per assistir-lo, van veure com el conductor havia sortir il·lès de l'accident. Però també van adonar-se que presentava símptomes evidents d'anar begut. Per això, li van fer la prova d'alcoholèmia. L'etilòmetre va marcar una taxa d'1,13 mg\/l d'aire expirat. És a dir, quatre cops superior al límit permès (que en aquest cas, era de 0,25 mg\/l).Per això, els agents van detenir l'home per un delicte contra la seguretat viària. El conductor, que és veí de Tolosa del Llenguadoc, va passar aquest mateix diumenge a disposició judicial a Figueres. Després de prendre-li declaració, el jutge el va deixar en llibertat provisional.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.