directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 7 de maig de 2024 10:52 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dilluns, 13 d'agost de 2018 18:37 h

Torra dona suport a Torrent i els membres de la Mesa denunciats per Cs recordant que al Parlament es parla "de tot"

El partit taronja ha denunciat el president del Parlament per prevaricació per permetre la votació que va ratificar la declaració del 9-N del 2015

ACN Barcelona.-El president de la Generalitat, Quim Torra, ha donat suport al seu homòleg del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, i als membres independentistes de la Mesa de la cambra catalana, Josep Costa, Eusebi Campdepadrós i Adriana Delgado, després que Ciutadans els hagi denunciat per prevaricació per permetre, a principis de juliol, la votació que va ratificar la declaració del 9-N del 2015 amb els vots de Junts per Catalunya, ERC i la CUP. Torra ha recordat a través de Twitter que al Parlament es parla, es discuteix i es vota "de tot", i ha subratllat que és en aquesta institució "on rau la sobirania del poble de Catalunya". El president de la Generalitat ha donat les gràcies als quatre denunciats i s'ha posat al seu costat "pel que calgui". L'entrada a la popular xarxa social acaba amb el missatge: "I endavant, sempre endavant".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.