directe ! a La República. N. 4126. Dilluns, 6 de maig de 2024 13:25 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Gironès doble fletxa Dimarts, 14 d'agost de 2018 10:55 h

La Policia Municipal frustra un robatori a l'interior de l'Escola Migdia de Girona gràcies a l'avís d'un ciutadà

Dos lladres havien trencat un vidre i una persiana i els agents van poder atrapar-ne un mentre fugia

ACN Girona .-La Policia Municipal de Girona ha frustrat un robatori a l'interior de l'Escola Migdia de la ciutat gràcies a l'avís d'un ciutadà. Els fets van tenir lloc la matinada del divendres 10 d'agost. Aquest testimoni va veure dos joves saltant la tanca de l'escola i va alertar els agents, que van desplaçar dues patrulles a lloc. Els lladres, dos joves, van intentar fugir corrents però la policia en va poder atrapar un. Es tracta d'un noi de 18 anys, veí de la ciutat, a qui van detenir per un delicte de robatori amb força. Després de saltar la tanca, els lladres van forçar una finestra, van trencar una persiana i també van fer malbé una porta. La jugada, però, els va sortir malament, perquè no van poder sostreure res.

El robatori a l'Escola Migdia de Girona va tenir lloc la matinada del divendres passat. Cap a les dues de la nit, un testimoni va trucar a la central de comandament de la Policia Municipal, alertant-los que dos joves havien saltat la tanca del recinte escolar i que havien entrat a l'edifici.La Policia va desplaçar dues patrulles fins al lloc. Després d'escoltar fressa a l'interior, un dels agents va saltar la tanca. Aleshores, la resta de policies –que encara eren al carrer- van veure com dos joves sortien corrents de dins l'Escola Migdia i intentaven escapar. Els agents els van perseguir i en van poder interceptar un. Es tracta d'un jove de 18 anys veí de Girona, a qui van detenir per un delicte de robatori amb força.Mentrestant, el policia que va accedir a l'interior de l'escola va veure que els lladres havien forçat una finestra i trencat una persiana per entrar a l'edifici. Un cop a dins, també van fer malbé una porta per tenir accés a la resta del centre educatiu. Els lladres, però no van tenir temps d'endur-se res, perquè va ser aleshores quan la Policia Municipal va arribar al lloc.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.