directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 07:28 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimarts, 14 d'agost de 2018 14:11 h

Cs tem que l'independentisme "posin per davant la ideologia" als actes del 17-A i "s'exclogui qui pensa diferent"

La formació espera que la commemoració acabi sent "tranquil·la" i defensa que Felip VI pugui anar "a qualsevol part del país"

ACN Madrid.-Cs tem que els actes de commemoració per l'atemptat de Barcelona el 17-A puguin convertir-se en un punt de discriminació ideològica. I en culpa els independentistes d'aquesta possibilitat. El portaveu adjunt de Ciutadans a l'Assemblea de Madrid, César Zafra, -que ha actuat aquest dimarts com a veu del partit a tot l'Estat- ha volgut alertat d'aquest perill que la seva formació assegura que veu. "Esperem que els independentistes no posin per davant la seva ideologia, perquè el 17-A no ha d'haver-hi ningú exclòs per pensar diferent", ha assegurat, tot mostrant el seu desig de "que la concentració sigui tranquil·la" a Barcelona el proper divendres. Zafra ha fet aquest comentari tot i les crides de sectors sobiranistes a no polititzar l'acte ni protestar per la presència de Felip VI, i fins i tot de les absències anunciades d'organitzacions com l'ANC i la CUP. El diputat de Cs, però, ha volgut recalcar igualment que el cap de l'Estat "ha i pot anar a qualsevol part del país, i més quan es tracta d'un acte de record a les víctimes".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.