directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 08:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dimarts, 14 d'agost de 2018 20:08 h

Arrenca la Festa Major de Gràcia 2018 amb un record per als polítics empresonats o que es troben fora de Catalunya

La doctora Elena Carreras, cap de Ginecologia de l'Hospital de la Vall d'Hebron fa una crida a "l'empoderament" de la dona: "Ens hem de fer valer!"

ACN Barcelona.-La lectura del pregó ha donat aquest dimarts a la tarda el tret de sortida de la Festa Major de Gràcia 2018, que arriba enguany al seu 201è aniversari. L'encarregada de llegir-lo ha estat la doctora Elena Carreras Moratonas (Barcelona, 1960), cap del servei d'Obstetrícia i Ginecologia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron de Barcelona i, segons la revista Forbes, un referent a la seva especialitat a nivell mundial. Tampoc ha passat per alt la situació política a Catalunya i el fet que, en un any, nou polítics són a la presó i l'expresident Puigdemont i quatre exconsellers estiguin a l'estranger. De fet, el públic assistent ha mostrat banderoles en què es llegia 'Llibertat presos polítics' i també s'han desplegat diverses pancartes i cartells reivindicatius. L'altra reivindicació llençada per Carreras ha estat a favor de les dones: "Ja n'hi ha prou noies, ens hem de fer valer!", ha subratllat, en referència a totes les fites que les dones aconsegueixen però que no estan prou reconegudes.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.