directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 03:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Gironès doble fletxa Dijous, 16 d'agost de 2018 12:32 h

Mauri creu que el paper d'Òmnium en l'homenatge del 17-A és "irrellevant" perquè el protagonisme "és per a les víctimes"

L'entitat presenta a Girona una exposició per seguir "el fil" de la "repressió" als sobiranistes després de l'1 d'octubre

ACN Girona.-El vicepresident d'Òmnium Cultural, Marcel Mauri, ha afirmat que "el paper de l'entitat" en l'homenatge del primer aniversari dels atemptats de Barcelona i Cambrils és "irrellevant", ja que el protagonisme "és per a les víctimes". D'aquesta manera, Mauri s'ha abstingut de confirmar la seva assistència en els actes previstos, assegurant que des del primer moment s'han volgut mantenir al marge perquè no són "els protagonistes". D'aquesta manera, Òmnium també es desmarca de la decisió de l'ANC, que la setmana passada va rebutjar la invitació de l'Ajuntament de Barcelona a l'homenatge del 17-A per la presència del rei Felip VI. Marcel Mauri ha fet aquestes declaracions a la ciutat de Girona durant la presentació d'una exposició que s'ha instal·lat lat a l'interior del bus amb el qual Òmnium recorre els destins més turístics de Catalunya per mostrar als turistes "allò que no es veu a les postals". L'objectiu és que puguin seguir "el fil" de la "repressió de l'Estat" als sobiranistes després de l'1 d'octubre.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.