directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 3 de maig de 2024 00:16 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Alt Urgell doble fletxa Divendres, 17 d'agost de 2018 16:37 h

La Diputació de Lleida treu a licitació la primera fase d'obres d'ampliació i reforma de l'Hospital de la Seu d'Urgell

L'actuació, que compta amb un import de 2,7 milions d'euros, permetrà ampliar fins a quaranta les places de residència assistida

ACN La Seu d'Urgell.-La Diputació de Lleida ha tret a concurs la licitació de la primera fase de les obres d'ampliació i reforma de l'Hospital de la Seu d'Urgell per un import de gairebé 2,7 milions d'euros. Els treballs, que tindran un període d'execució de vuit mesos, inclouen la remodelació general de la segona i la tercera planta de l'equipament, a més del segon pis de l'edifici on hi ha el Centre Cívic "El Passeig". L'actuació, que no afectarà els serveis que actualment es presten, permetrà ampliar de 14 a 40 les places de residència assistida del centre, a més de la reordenació de les àrees sociosanitària i de rehabilitació. El termini per a què les empreses puguin presentar les seves ofertes finalitza el proper 12 de setembre.

El projecte d'ampliació i remodelació de l'hospital s'executarà en dues fases, l'import total de les quals és de prop de quatre milions d'euros, tres dels quals seran aportats per la Diputació de Lleida a través d'una subvenció. Segons ha informat la Fundació Sant Hospital, es preveu que les noves instal·lacions puguin entrar en funcionament durant el primer quadrimestre de l'any 2020 i contribueixin, entre d'altres, a resoldre les limitacions que hi ha actualment a l'Alt Urgell en places de residència assistida.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.