directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 7 de maig de 2024 18:19 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Divendres, 17 d'agost de 2018 21:55 h

Milers de persones es concentren a Lledoners per homenatjar Joaquim Forn en l'aniversari del 17-A

La convocatòria d'Òmnium i l'ANC ha desafiat la intensa pluja i s'han sentit proclames a favor de la llibertat dels "presos polítics"

ACN Sant Joan de Vilatorrada.-Milers de persones han desafiat aquest divendres a la tarda la intensa pluja que queia damunt de la presó de Lledoners per fer el seu propi homenatge a les víctimes de l'atemptat del 17-A. La concentració també ha servit per agrair la tasca dels cossos d'emergències i seguretat i, en especial, la feina feta per l'exconseller Joaquim Forn, que es troba empresonat al centre penitenciari de Sant Joan de Vilatorrada. Convocats per l'ANC i Òmnium, els concentrats, equipats amb paraigües i impermeables, han fet diverses proclames a favor de la llibertat dels "presos polítics" i han cridat 'Joaquim Forn, el nostre conseller'. Una de les protagonistes de l'acte ha estat precisament la parella de Forn, Laura Masvidal, que ha explicat que dins de la presó s'ha fet un homenatge a les víctimes del 17-A i ha mostrat una samarreta signada pels presos i funcionaris que han regalat a Forn. De la seva banda, el vicepresident d'Òmnium, Marcel Mauri, ha dit que el de Lledoners s'ha convertit en "l'autèntic homenatge popular a les víctimes" de l'atemptat i no el que s'ha celebrat a Barcelona.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.