directe ! a La República. N. 4126. Dilluns, 6 de maig de 2024 15:05 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Garrigues doble fletxa Dissabte, 18 d'agost de 2018 09:55 h

Denunciats els dos monitors del nen ofegat a les Borges Blanques

Els Mossos d'Esquadra els imputen un delicte d'homicidi imprudent per omissió

ACN Les Borges Blanques.-Els Mossos d'Esquadra han denunciat, després de prendre'ls declaració, els dos monitors del nen de 7 anys ofegat a la piscina del Club Tennis Borges, a les Borges Blanques, per un presumpte delicte d'homicidi imprudent per omissió, segons ha avançat el diari Segre i ha confirmat l'ACN. Fonts dels Mossos d'Esquadra han detallat que un dels monitors és menor d'edat. Cap dels dos però, ha estat detingut. El nen veí dels Omellons (Garrigues) va morir aquest dijous a la piscina on estava fent unes estades esportives organitzades per Esport Actiu. Els ajuntaments de Les Borges Blanques i els Omellons van decretar dos i tres dies de dol respectivament com a mostra de condol.

L'incident va tenir lloc cap a dos quarts d'una del dijous, quan un monitor del centre va alertar al telèfon d'emergències. Tres ambulàncies i un helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) es van desplaçar al lloc dels fets però, malgrat les maniobres de reanimació no van poder fer per salvar-li la vida.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.