directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 11:59 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dilluns, 20 d'agost de 2018 13:12 h

Uns operaris foraden una canonada de gas i causen una fuita a l'Avinguda President Companys de Badalona

Els fets no han causat ferits ni hi ha cap perill per als edificis propers

ACN Badalona.-Uns operaris que treballaven en unes obres a la xarxa d'aigües a l'Avinguda President Companys de Badalona han provocat accidentalment una fuita de gas d'una canonada de mitja aquest dilluns al matí que no ha causat ferits ni suposa cap perill per als edificis propers, segons han informat els Bombers de la Generalitat, que hi treballen amb dues dotacions. La Guàrdia Urbana ha donat l'avís al voltant de dos quarts de dotze del migdia. Els fets, que s'han produït en la confluència amb el carrer de Navarra, han obligat a tallar la circulació en aquesta via. Segons els Bombers de la Generalitat, a la zona no hi ha vent i la fuita s'ha dissipat cap amunt, amb l'ajuda d'una cortina d'aigua. Per la seva banda, els operaris de la companyia de gas han tancat les vàlvules properes a la fuita i la Guàrdia Urbana ha demanat no apropar-se a la zona i seguir les indicacions dels agents. Segons Gas Natural, que manté els tècnics a la zona, la incidència només ha deixat dos clients sense subministrament.

(En aquesta informació, s'ha afegit que les obres que han causat la fuita accidental de gas tenien a veure amb la xarxa d'aigües i que només s'han vist afectats dos abonats per la manca de subministrament)



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.