directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 02:55 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Baix Llobregat doble fletxa Dimarts, 21 d'agost de 2018 13:33 h

Riera demana explicacions a Buch per les "execucions extra judicials": "La funció de la policia no és matar delinqüents"

La CUP adverteix que demanarà responsabilitats i corregir, si cal, el rumb dels Mossos

ACN Barcelona.-El diputat de la CUP Carles Riera ha lamentat que l'incident a la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Cornellà de Llobregat d'aquest dilluns hagi acabat amb la mort de l'atacant i s'ha mostrat preocupat pel fet que es "normalitzin" les "execucions extrajudicials". En una entrevista a l'ACN, Riera ha recordat que la funció de la policia "no és matar a un delinqüent, sinó de d'impedir que es cometi un delicte". En aquest sentit, el cupaire ha assegurat que els agents "s'han de cenyir a posar els individus a disposició judicial" i aplicar les mesures possibles perquè sigui així, una qüestió que "no està clar que fos així el 17-A i a Cornellà". Des de la CUP han lamentat que amb l'atac a Cornellà "es repeteixi el que ja va passar el 17-A" i, per això, han anunciat que insistiran en demanar explicacions al conseller d'Interior, Miquel Buch, i avisen que reclamaran responsabilitats i corregir el rumb de la policia, "si cal".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.