directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 04:29 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimarts, 21 d'agost de 2018 15:31 h

Multes de fins a 400 euros per deixar la brossa fora dels contenidors a Salou

També s'ha engegat una campanya per conscienciar els propietaris de gossos del què costa netejar les caques

ACN Salou.-Salou imposarà multes de fins a 400 euros a aquells que dipositin la brossa fora dels contenidors i embrutin la via pública. La nova ordenança de civisme i convivència, que ha entrat en vigor aquesta setmana, detalla que qui no preservi l'espai públic podrà ser sancionat amb 100 o 400 euros depenent de la gravetat de la infracció. Ja fa un any que al municipi s'estan portant a terme campanyes informatives junt amb educadors mediambientals per explicar les bones pràctiques. Ara es vol donar un pas més i s'iniciaran les multes als infractors.

L'objectiu de l'Ajuntament és posar fre als actes incívics que es repeteixen als costats dels contenidors de brossa quan es tracta del tractament dels residus al carrer i d'acumulació d'andròmines. Campanya per conscienciar els propietaris dels gossos En paral·lel, també s'ha engegat una campanya adreçada als propietaris de gossos per conscienciar-los del cost econòmic que suposa netejar les caques que no es recullen. Un equip d'educadors mediambientals assenyalen amb uns banderins els llocs amb excrements deixats indegudament pels carrers i parcs. Amb aquesta campanya que duen a terme els agents cívics i que s'ha iniciat aquest dimarts s'informa de que l'eliminació d'un excrement deixat a la via pública suposa un cost, exactament, de 8,58 euros. A, més s'han instal·lat uns panells informatius que adverteixen que la multa per no recollir els excrements és de 400 euros.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.