directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 05:52 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Tarragonès doble fletxa Dimarts, 21 d'agost de 2018 17:13 h

Dues persones mortes i una tercera ferida crítica a les platges catalanes aquest dimarts

Al conjunt de l'estiu hi han mort setze individus, tres dels quals per patologia

ACN Barcelona.-Dues persones han mort i una tercera ha resultat ferida crítica aquest dimarts a diferents platges catalanes, segons ha confirmat Protecció Civil. El primer incident ha tingut lloc cap a la una del migdia a la platja dels Montanyans de Torredembarra (Tarragonès). Un home de 86 anys de nacionalitat espanyola es banyava amb la família quan s'ha trobat malament. En sortir de l'aigua ha caigut desmaiat. Els serveis d'emergència han intentat salvar-li la vida sense èxit. El segon incident ha tingut lloc cap a tres quarts de dues del migdia a Calafell (Baix Penedès). Un home de 78 anys també de nacionalitat espanyola ha sofert una aturada cardíaca de la qual no se l'ha pogut remuntar. Finalment, a dos quarts de tres de la tarda, un altre cop a Torredembarra, una banyista de 70 anys ha quedat inconscient i ha estat traslladada en estat crític a l'hospital Santa Tecla de Tarragona.

Des de Protecció Civil s'ha indicat que les dues platges estaven vigilades i que hi onejava la bandera verda. En el que va d'estiu han mort setze persones a les platges catalanes, tres d'elles per patologia.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.