directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 3 de maig de 2024 23:23 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimecres, 19 de setembre de 2018 14:56 h

Salvatore Adamo, Paco Ibáñez i Rosana s'afegeixen al cartell del 20è Festival del Mil·leni

Se sumen als ja confirmats José González, UB40 o Kool &The Gang, entre d'altres

ACN Barcelona.-El Festival del Mil·leni ha anunciat aquest dimecres nous noms del cartell de la 20a edició. Es tracta dels concerts del cantant italià Salvatore Adamo, que actuarà el 24 de gener al Palau de la Música; el concert de Paco Ibáñez l'1 de febrer de commemoració dels 50 anys de l'Olympia de París; i el de Rosana el 8 de febrer, també al Palau de la Música. Tots aquests s'afegeixen als ja confirmats José González, Carlos Núñez, SAU30, Marta Reeves & The Vandellas, Maika Makovski, UB40, Silvia Pérez Cruz & Marco Mezquida i Kool &The Gang.

Salvatore Adamo torna al cartell del certamen després d'una absència de cinc anys. Unint en el seu repertori balades romàntiques amb temes que recorden que l’edat no dilueix l’esperit juvenil de l’era dels 'guateques', el cantant protagonitzarà una actuació en què no hi faltarà el sentit de l’humor.Paco Ibáñez aterrarà al Palau de la Música 50 anys després del seu icònic concert al Olympia de París. Al desembre de 1969 el públic francès i espanyol, que es va sentir proper i identificat amb l’artista, va omplir la sala aclamant-ho pel seu nom. Aquesta proximitat de Paco Ibáñez amb el públic serà una constant en tota la seva trajectòria. Al festival del Mil·leni oferirà un viatge per les cançons clàssiques enllaçades amb les seves noves composicions. De la seva banda, Rosana oferirà un recital el 8 de febrer on repassarà els seus 9 àlbums publicats. Des del llançament del seu primer disc el 1996 ('Lunas Rotas') fins al dia d’avui, amb el seu recentment estrenat treball 'En la memoria de la piel', compta amb més de 15 milions de discos venuts a tot el món.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.