directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 23:15 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Gironès doble fletxa Dimecres, 19 de setembre de 2018 17:17 h

Adrià Puntí proposa al públic que 'Pasen i vean' el seu univers creatiu amb la presentació del nou disc

L'artista saltenc programa un espectacle teatral el 28 de setembre i l'endemà farà el concert d'estrena del nou àlbum 'Enriu-te'n fins que el cor et digui prou'

ACN Salt.-El cantautor saltenc Adrià Puntí ha presentat una doble proposta per donar a conèixer el seu nou àlbum. D'una banda, la nit del divendres 28 de setembre realitzarà un espectacle al Teatre de Salt (Gironès) sota el títol 'Pasen i vean' per mostrar al públic el procés creatiu que ha seguit a l'hora de composar els nous temes. D'altra banda, el dissabte 29 de setembre oferirà un concert a La Mirona amb l'estrena del nou àlbum, 'Enriu-te'n fins que el cor et digui prou'. Segons Puntí, el divendres utilitzarà "recursos teatrals per explicar el procés creatiu d’un artista que passa de l’emoció a la bogeria controlada”. Per la seva banda, l'alcalde de Salt, Jordi Viñas, ha animat al públic a acudir a la cita del divendres per "gaudir d’un espectacle diferent que surt dels paràmetres tradicionals".

A més, els assistents que vagin tant al Teatre de Salt com a La Mirona tindran l'oportunitat de comprar el nou àlbum presentat i cada còpia estarà decorada personalment per Puntí. El músic ha afirmat que "cada CD serà una peça única". Les entrades ja estan a la venda al web de La Mirona i del Teatre de Salt.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.