directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 09:32 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Terra Alta doble fletxa Dimecres, 19 de setembre de 2018 17:54 h

Els mossos descobreixen prop de 200 plantes de marihuana en un mas de Vilalba dels Arcs

Els agents havien acudit alertats d’un intent de robatori, però els ocupants de la casa van negar els fets

ACN Vilalba dels Arcs.-Els Mossos d’Esquadra han detingut els dos responsables d’una plantació de marihuana en un mas de Vilalba dels Arcs (Terra Alta). Els agents van acudir a la finca després que se’ls informés que s’hi havia produït un intent de robatori, però les persones que hi havia al mas van negar els fets. Mentre es trobaven al lloc, els agents van sentir una forta olor a marihuana, per la qual cosa van decidir inspeccionar l’entorn i hi van localitzar diverses plantes. Dues de les persones que es trobaven al mas van reconèixer que eren seves i van acompanyar els agents a un pati interior on hi havia una altra plantació. Els mossos van intervenir un total de 186 plantes i setze quilos de cabdells de marihuana.

Els dos responsables de la plantació van quedar detinguts per un presumpte delicte contra la salut pública. Els arrestats són dos germans de 48 i 52 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de la Fatarella, els quals van quedar en llibertat després de declarar en seu policial. El jutjat de Gandesa els ha citat perquè compareguin el 4 d’octubre.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.