directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 7 de maig de 2024 21:03 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimecres, 19 de setembre de 2018 19:09 h

Torra es reuneix amb representants de l'intergrup del parlament britànic sobre Catalunya

El president de la Generalitat s'ha entrevistat amb tres diputats del Partit Nacional Escocès (SNP) i representants del Plaid gal·lès

ACN Barcelona.-El president de la Generalitat, Quim Torra, s'ha reunit aquest dimecres amb una representació de l'integrup del parlament britànic sobre Catalunya, l'All-Party Parliamentary Group on Catalonia (APPG). A la trobada, Torra ha intercanviat impressions amb els diputats del Partit Nacional Escocès (SNP) Ronnie Cowan, Douglas Chapman i Gavin Newlands. A més, també han participat a la reunió representants del Plaid gal·lès, així com el delegat del govern al Regne Unit, Sergi Marcén, i el coordinador de política internacional de presidència, Aleix Sarri.

Els tres diputats al parlament britànic són a Catalunya en un viatge per conèixer la situació política. Dimarts, van anar a visitar alguns dels presos a Lledoners, i també han inclòs a la seva agenda trobades al Parlament amb el president Roger Torrent i el vicepresident Josep Costa, amb organitzacions de la societat civil com Òmnium i l'ANC o partits com la CUP o el PSC.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.