directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 3 de maig de 2024 13:16 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Osona doble fletxa Dijous, 20 de setembre de 2018 12:09 h

Marc Costa, als jutjats de Vic: "No investiguen una persona, investiguen la voluntat majoritària d'un poble"

El cap dels Agents Rurals ha estat poc més d'una hora dins de les dependències judicials on ha declarat per un presumpte delicte de desobediència per l'1-O

ACN Vic.-El director general dels Agents Rurals, Marc Costa, ha estat poc més d'una hora dins dels jutjats de Vic on aquest dijous al matí ha estat citat a declarar com a investigat per un presumpte delicte de desobediència per l'1-O. A la sortida, Costa ha relatat que la jutgessa ha volgut saber "exactament" quin va ser el seu paper el dia 1 d'octubre i ha denunciat que "hem de tenir clar que no estan investigant una persona, estan investigant una ideologia i la voluntat majoritària d'un poble". Costa va estar l'1-O al col·legi electoral del seu poble, Sant Julià de Vilatorta (Osona), "com milions de catalans que vam anar a votar democràticament", ha relatat el responsable dels Agents Rurals. D'altra banda, Costa ha explicat que ha contestat les preguntes tant de la jutgessa com de la seva advocada perquè no té "res a amagar" i ha lamentat que "només intenten fer por".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.